Forårsudsalg! - 75% rabat på alt, mens lager haves! 💕

FAQ

Nedenfor finder du svar på nogle af de hyppigst stillede spørgsmål.
Kan du ikke finde det svar, du leder efter? Intet problem, bare send os en besked til info@bluandsilverbrand.com, så vender vi tilbage til dig inden for 24 timer.

Leverer I internationalt?
Nej, vi leverer kun til Danmark.

Hvornår bliver min ordre afsendt?

Ordrer behandles inden for 1 arbejdsdage efter bestilling og afsendes den næste dag efter behandlingsdagen.

For ordrer fra Danmark tager det normalt 5-7 arbejdsdage for os at modtage produktet, efter at ordren er blevet behandlet.

Hvornår sker leveringen normalt?

Leveringen er baseret på det lokale postsystem og normalt i åbningstiden. (Mandag til fredag, kl. 9-17)

Kan jeg ændre min leveringsadresse?

Ordrer behandles så hurtigt som muligt og kan derfor ikke ændres, når de først er afgivet. Hvis du har brug for at ændre eller annullere en ordre, bedes du kontakte info@bluandsilverbrand.com så hurtigt som muligt, eller før ordren er bekræftet.

Hvad sker der, når ordren er afgivet?

Du modtager en ordrebekræftelse via e-mail, som indeholder et kvitteringsnummer.

Der vises et link til din ordrebekræftelse, som indeholder et resumé af din ordre og kundeoplysninger. Når ordren er blevet behandlet og afsendt, modtager du endnu en e-mail med dit ordrenummer og sporingslink.

Jeg har et problem med min vare, hvad skal jeg gøre?

For det første undskylder vi for den ulejlighed, det har givet dig. Send os straks en e-mail på info@bluandsilverbrand.com og inkluder et foto af den beskadigede eller forkerte vare og dit ordrenummer. Vi vil erstatte eller sende varen til dig. Bemærk venligst, at udskiftninger skal foretages inden for 30 dage efter modtagelse af varen og er underlagt godkendelse.

Hvordan annullerer jeg min ordre?

Kontakt os venligst inden for 24 timer, hvis du ønsker at annullere eller ændre din ordre. Vi kan ikke foretage nogen ændringer efter dette tidspunkt, eller hvis ordren allerede er blevet behandlet.


Kan jeg returnere min ordre?

Hvis du ønsker at returnere dit smykke, bedes du sende en e-mail til info@bluandsilverbrand.com for at arrangere en returnering. Vores returpolitik er 30 dage. Giv os besked inden for 30 dage efter, at du har modtaget varen, hvis du gerne vil returnere den, så giver vi dig pengene tilbage, så du kan shoppe uden bekymringer.

Min vare ankom beskadiget!

Først og fremmest er vi meget kede af at høre dette. Vi sender alle ordrer med bobleposer og gaveæsker for at beskytte smykkerne. I det sjældne tilfælde, at din(e) vare(r) ankommer beskadiget, bedes du sende os en e-mail på info@bluandsilverbrand.com, og vi vil straks sende dig en ny ordre uden beregning.

Hvordan returnerer jeg min ordre?

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb og ønsker at returnere en vare, bedes du kontakte os på info@bluandsilverbrand.com inden for 30 dage efter modtagelsen af din ordre. Oplys venligst dit ordrenummer samt årsagen til din returnering.

Vores kundeserviceteam vil gennemgå returanmodningen og sende yderligere instruktioner, hvis returneringen er godkendt.

DE MEST ORIGINALE SMYKKER I DANMARK
HURTIG FORSENDELSE MED SPORING
30 DAGES PENGENE TILBAGE-GARANTI
OVER 25.000 SOLGTE JUVELER